Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Litt om Campinglåven

Litt om oss i campinglåven

Vi er en nettbutikk for camping, caravan og fritidsutstyr.

Vi starte i det små i August 2019 med å utvikle en caravanrulle som vi produserer helt selv fra grunnen, vi byggde så nettside med flere campingprodukter under vinteren og var oppe å gikk til campingsesongen 2020 med nesten fult sortimang.

Vi hadde planer om at alt skulle starte litt i det små, men etter kort tid fikk vi fårespørsel fra DIN FRITID om vi ikke kunne være med på en generel anonnse om caravanruller i deres blad. Det gjorde vi å ballen begynte å rulle. så etter endt sesong har vi solgt nærmere 120 ruller å hatt mer i omsetning en hva vi hadde drømt om fra starten.

Men nå i November 2020 bytter vi nettsideleverandør og har tatt steget opp til å bli AS, så nå føler vi at vi er litt mere seriøse på markedet.

Vi får nå nye og bedre betalingsløsninger og et mer strømmlinjeforma logistikk system så vi skal få bedre leveringstider.

Vi holder også på å bygge en liten demo butikk som skal prøve å stå ferdig til campingsesongen 2021, der blir det litt demo av utvalgte varer, pakke avdeling og lager.

Vi har også under året blitt sammarbeids partner med Norsk bobilforening, som vi er litt stolte av

Mye spennende skjer fremover så vi får se hva fremtiden bringer, men vårt hovedmål er iallefall å være her for kundene å det skal vi fortsette med.